Papillon je ako čips. Jeden nikdy nestačí!

02.02.2016 14:58

A tak som zase zorganizovala menšiu papárty. Moje 3 babule a Faya, ktorú sme znova strážili a dvaja fešáci Kissík a Gogino sa najskôr vonku na Gotwaldovom námestí poriadne vyšantili, popreháňali hádam aj veveričky, ktoré sa v parku určite nevyskytujú a boli stredobodom pozornosti psieho parku. Skúste sa prejsť so šiestimi, pre väčšinu ľudí rovnakými, psami po parku... Zastavili vás dvanásti okoloidúci? Z toho siedmi si vás fotili a dvaja si vypýtali kontakt na chovateľku? Stratili ste asi tak 40 minút rozprávaním veselých historiek o vašich psoch cudzím ľuďom? Asi miliónpäťstotisíckrát ste kričali "Ticho!" a "Fuj!" a "Sempoť!" alebo "Kumnealeokamžitelebouvidíš!" a dokolečka dokola "Jeden, dva, tri, štyri, päť, šesť.. Jeden, dva, tri, štyri... Faya?! .. päť, šesť..."? Nie? A to kam chodíte venčiť? Rada sa pridám..

Jasná vec že na našej papárty nesmie chýbať detské šampanské alebo taký nealko-JackDaniels, k čomu samozrejme netreba zabudnúť spomenúť občasne ocikané rohy gauča, na kompletku občúraný vankúš zo psej postielky, asi osemstýkrát pokus oplodniť Fayu a iné zvrátenosti, ktoré sú samozrejme súčasťou každej dobrej papárty.
A ozaj! V lete si prosím pozvánku na súkromnú papárty na nejakej chate, kde budú môcť pre zmenu moje baby obgrcať pol záhrady :)